Her er oppskriften på Egg Florentine:
Ingredienser
- 4 stk egg
- 500 g frisk spinat
- 1 pose hollandaisesaus
- 100 g reker
Slik gjør du
1. Hent eggene rett fra kjøleskap. Til posjering skal det være kalde egg. Kok opp vann og litt salt i en stor kjele.2. Knekk eggene forsiktig i det varme vannet. Ikke legg flere enn 2 egg i kjelen samtidig. Posjer eggene i lett sydende vann i ca. 5 minutter. Eggene er ferdige når hviten er stivnet, men plommen fremdeles myk. Ta opp eggene med hullsleiv og legg dem raskt i kaldt vann.
3. Lag hollandaisesaus som anvist på posen.
4. Skyll spinat og damp den raskt over høy varme under lokk (ikke tilsett vann) i 1-2 minutter. Fordel varm spinat på tallerkener, legg på posjerte egg, hell over sausen og pynt med reker.
Server toast til.
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar