søndag 25. september 2011

Hjemmekontor

Jeg tenkte at jeg skulle vise noen bilder fra hjemmekontoret vårt :-) Deilig å ha et skikkelig kontor i huset - men et stort skrivebord til oss hver... Jeg viser bare frem bilde av mitt skrivebord - og det er en god grunn til det! Vi har to store gamle furuskrivebord. Det ene stod i en garasje på gården, og det andre byttet jeg til meg fra broren min.


Som dere ser så har vi fått plass til en gjesteseng her også. Den er 120 cm bred - så akkurat bred nok til to veldig gode venner :-)


Kontoret må selvsagt ha mye hylleplass også. Min del av hylla (nærmest på bildet) er stort sett fyllt opp med interiørblader er jeg redd for.. Har forsøkt å si til meg selv at jeg ikke skal ha flere blader enn dem jeg får plass til her. Når det er fullt så må jeg kaste noen gamle for å fylle på med nye. Men jeg merker fort at jeg ikke har så veldig kustus på meg selv er jeg redd... Har snikplassert noen blader i gamle trekasser på andre soverom etc.


I tillegg så har denne teaksenga plass på kontoret. Her ser dere også at den ene veggen er beiset brun. Her har jeg brukt samme beis som vi har på gulvet i andre etasje.


Til slutt så står denne pidestallen i kroken bak døra. I den så har jeg sengetøy og noen duker.

1 kommentar:

  1. Den pidestallen var kjempefin! Og så deilig å ha så god plass som dere har!! Jeg blir veldig imponert over at dere jenter har truffet hverandre en gang i måneden i 27 år, det er helt utrolig!!

    SvarSlett