Dattera mi og jeg var på "hyttetur" i det gamle huset vårt i helga.
Vi koste oss med masse god mat og drikke! Her er forretten vi lagde:
Oppskriften var enkel (Trond Moi sin oppskrift):
20 kamskjell - ta på litt salt og pepper
freses i nøttebrunt smør i 20 sekunder på hver side
fordel 4 ss finstrimlet sushiingefær, saften av 1 lime, blader av 1/2 plante basilikum, og 2 ss ekstra fin olivelolje over de stekte skjellene
fordel 4 ss finstrimlet sushiingefær, saften av 1 lime, blader av 1/2 plante basilikum, og 2 ss ekstra fin olivelolje over de stekte skjellene
Vi hadde laget deilig salat til lunsj og hadde noe salat til overs - så vi la litt salat på tallerkenen først.
Og som dere ser så hadde vi slettes ikke 20 ferske kamskjell - vi hadde bare 2! Men vi fikk da ett hver ivertfall :-)
Til hovedrett hadde vi kongekrabbe, risotto og asparges - en skikkelig jente kveld!
Det var nydelig ver så vi satt ute til solen gikk ned.
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar