lørdag 21. mai 2011

Dagens innsats (så langt)

Det er definitivt kontraster i livet mitt :-) Fra luksusliv i Dubai, til hardt arbeid ute på jordet... Etter at mannen har hugd ned noen trær i kanten av jordet var det dessverre min jobb å rydde vekk kvist og kvast. Her er resultatet av dagens innsats:


Jeg har "lagd" 4 slike hauger i dag.


Vi har ikke kommet så langt med hagen rundt huset ennå. Så det er dessverre ikke så mange blomster her. Og jeg har ikke plantet sommerblomster ennå, siden jeg seinest i går måtte skrape ruta på bilen da jeg skulle kjøre til jobb. Men oppe på taket blomsterer det faktisk litt:Og i morgen er det ut og fly igjen. Denne gangen bare til Heathrow der jeg skal være en uke på kurs..

3 kommentarer:

  1. Hei! Oppdaget plutselig at jeg ikke lenger følger deg. Noe må ha skjedd! Når jeg skulle følge ijen så ser jeg at det ikke er mulig på din side. Har du tatt vekk dette med vilje eller har det skjedd noe gæli? Masse spennende innlegg siden sist! Fantastisk hotell i Dubai og fine hagemøbler blandt annet! :-)

    SvarSlett
  2. Så rart! Nå var "følg" knappen på plass igjen. Kanskje er flere av dine tidligere følgere som har blitt borte mot sin vilje? Nå er jeg følger igjen! ;-)

    SvarSlett
  3. Veldig hyggelig at du ønsker å følge!

    SvarSlett