onsdag 9. mars 2011

Dette gleder jeg meg til...

Utfordring på Moseplassen er: Hva gleder du deg til i hagen i år? Svaret på det er så mangt... Vi har så mange planer og prosjekter at vi faktisk har kjøpt en stor gravemaskin! Vi snakker da selvsagt ikke om en vanlig liten hage - men et småbruk. Tror nok at mannen i huset er mer opptatt av grøfting av jorder, myrer ol - men jeg tenker nå mest på hagen :-) Og jeg har masse ideer!
Her f.eks. skal det bli planert og ordnet plass til en badstuhytte eller grillhytte. Ikke helt bestemt meg ennå.. Samt et massasjebadekar - gleder meg!
Det skal også bygges ei fin bro over bekken - så nok å gjøre her...
Vi har også en liten dam som må beplantes og gjøres fin. Men det er ikke så enkelt med en naturlig dam/bekk, da vannstanden varierer veldig med årstid og nedbørsmengde.
I fjor sommer trengte jeg noen kasser å plante urter ol i. Da kom jeg heldigvis på at vi har mange gamle bikuber på låven. De er ypperlige til urtebed!

Og ellers så gleder jeg meg til å kunne gå en kveldstur rundt i denne blomsterenga:

Og å sitte og drømme litt på et gammelt steingjerde.

4 kommentarer:

 1. Så smart det var med bikuber til urtebedd! Har noen tunge fæle kasser som jeg ikke er noe fristet til å bruke hvis vi skal få oss bier igjen Kanskje det hadde vert en fin måte å bruke dem på?

  Fint innlegg, ser ut som dere har planene i orden :)

  SvarSlett
 2. Så heldige dere er med naturlig begg gjennom hagen! Det skulle jeg også likt å hatt ;) Vurderer å lage en kunstig en på sikt! :)

  ...vi brukte gamle eplekasser, som vi kledde innvendig med grunnmurspapp, til urtebed. Det fungerer også greit - men er nok ikke like holdbare som dine flotte urtebed ser ut til være :)

  SvarSlett
 3. veit du , de plantekassene var superfine! Vi hadde bikuber når jeg vokste opp, husker ikke at kassene var så fine som dette.

  Og naturlig bekk da! wow :)
  Lykke til med prosjektene, og visst er det kjekt med maskinell hjelp!

  SvarSlett
 4. Flotte bilder som beskriver sommerlivet på en nostalgisk måte. Ble veldig revet med av å lese innlegget ditt, og kjente nesten lukta av blomsterenga. Du har fått en stemme av meg. Lykke til.

  SvarSlett