mandag 20. februar 2012

Detaljer fra kjøkkenbenken

Det er alltid en del ting man gjerne vil ha lett tilgjengelig - men som ikke alltid er like pene. Slik er det med flere ting som vi har på kjøkkenbenken. Som solbærsaft, oppvaskmaskinpulver, kaffe etc. Slik har jeg løst dette "problemet":


Solbærsaften er helt over i en glassflaske, mens oppvaskmaskinpulver, kaffe og pulverkaffe har fått hver sin boks.


Den store boksen inneholdt kjeks da den ble kjøpt engang. Kaffeboksen (bak til høyre) har jeg fått av dattera mi, og det er også hun som har gitt meg den minste boksen. Den er kjøpt i bruktbutikk i Nederland.

På disse bildene kan man også se litt av hvodan vi har løst utfordringen med mellomrommet mellom kjøkkenbenk og overskap. I og med at det er lafta vegger i kjøkkenet vårt så er ikke veggene rette. Det vil si at de er ikke like tykke hele veien. Dette er fordi dette ikke er maskinlafta - men hver stokk er så stor som den engang var... De har ulik tykkelse og høyde. Vi valgte derfor å bruke en 2 cm tykk eikeplate til å dekke dette mellomrommet, og så har vi tilsvarende 3 cm tykk eikeplate til kjøkkenbenk. Selve kjøkkeninnredningen er lagd i svartor.Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar