lørdag 19. november 2011

Juleforberedelser - så langt...

Har vært noen travle uker i det siste med mye jobbing - og lite overskudd til noe annet. Sånn er det vel av og til for de fleste av oss. Og til uka er det 4 dager på kurs igjen... Men jeg er da så smått igang med noen juleforberedelser jeg også :-) Jeg elsker julen - så jeg passer godt på at adventstiden ikke blir stress og mas - men masse tid til kos også. Og da er det viktig med planlegging i god tid!


Mine "søte, små barn" (24 og 27 år) får fortsatt pakkekalender! De er nå klare (bortsett fra at jeg har igjen å pakke inn 24 av pakkene). Så lenge jeg og barna synes at det er koselig så kommer jeg til å fortsette med denne tradisjonen.


Jeg har også fått vasket vinduene. Det å vaske vinduer er noe av det værste husarbeidet jeg gjør. Hvordan er det da mulig å bygge et hus med vinduer som dette???


Så det blir bare til at jeg vasker disse vinduene et par ganger i året. Da må jeg passe på å få vasket dem en gang som det er mildt nok ikke så alt for lenge før jul... Vi bor i innlandet så som regel er det kuldegrader hele desember - så jeg fikk vasket dem sist helg. Helt utrolig at det er langt uti november og vi fortsatt ikke har hatt noe snø her ennå. Jeg har bodd her i 6 år nå og dette er første gangen at det ikke har snødd før første november.

2 kommentarer:

 1. Heisann:)
  Vi blir vel aldri for små til å motta pakker:))
  Når det nærmer seg jul...blir iallefall jeg som et lite barn og koser meg med alle pakkene:)
  Verre med vindusvasken hihi..det blir aldri noe kosearbeid:)
  Ønsker deg en fin helg!
  Klem fra Janne

  SvarSlett
 2. Mamma ordnet med julekalender til jeg var nesten 30 så det er jo bare koselig! ;) Nå ble jeg påmint om mine egen vinduer. Burde nok ha tatt de før jul... Nå kan du dra på kurs og være fornøyd med innsatsen! :)

  SvarSlett