lørdag 30. april 2011

Roger Waters konsert i dag :-)

I dag skal jeg på The Wall konsert med Roger Waters! Gleder meg!!!





Dette blir faktisk min andre Roger Waters konsert. Var på en konsert på hans forrige turne også - men da var jeg på konsert i Dubai. I kveld er det Telenor Arena som gjelder...

fredag 29. april 2011

Rette opp en "liten" feil...

Da huset vårt ble bygd så hadde vi snekkere til å sette opp reisverket. De gjorde en "liten" feil da de la opp takbjelker. Dette førte til at pipa ikke kunne settes helt inn i hjørnet i stua. Det er derfor vi har stablet opp ved på sidene av pipa...

Det finnes da alltid måter å utnytte en feil på :-)

tirsdag 26. april 2011

Påskeferie i Dubai

Nå er jeg tilbake etter en uke i Dubai. Påsken har jo vært utrolig flott her på østlandet også - så nesten bortkastet å reise så langt... Men mannen min måtte være i Dubai i påsken så da var det like greit å ta en tur :-)

Her er litt av utsikten fra hotellrommet vårt - Burj Al Arab fra det ene vinduet, og Palmen med hotellet Atlantis fra det andre..


Shopping er selvsagt morsomt når man er på tur. Særlig i så fine shoppingsentre som her. Dette er fra Mall of the Emirates


Mye av tiden blir jo også tilbragt på stranda. Og der er det jo litt å se på.. Bl.a. påskeharen (det er ca 43 grader i skyggen!) og noen som bader litt mer påkledd enn andre..





Og så tenkte jeg å ta med noen stemningsbilder fra rundt omkring på hotellet :-)






Og uten mat og drikke - duger helten ikke!!!



mandag 18. april 2011

Påskeferie

I dag reiser jeg på en ukes påskeferie! Skal tilbringe en uke i Dubai, på Habtoor Grand resort and spa. Har vært der tre ganger før i løpet av det siste halve året, men har faktisk ennå ikke testet ut spa behandlingene der. Tror at det er på tide å prøve dette nå...



Ha en riktig fin påske!

søndag 17. april 2011

Se hva jeg fant!

I dag har jeg vært en tur rundt på låven, gamlelåven, kjeller og garasjer og se hva jeg fant!
 Flaskene som jeg har skrevet om før fant jeg i kjelleren på gamlehuset. Men i en garasje fant jeg ennå større "skatter". Flere slike gamle trekasser og en gammel kontorstol!
 Kontorstolen trenger dessverre noe reparasjon, men det skal jeg nok fikse! Og kanskje jeg kan får overtalt mannen i huset til å hjelpe meg med liming  mm :-)
 Første skritt var en vask.. Og det må nok skrubbes med salmiakkvann også tenker jeg, før jeg kan male.
 Jeg tror at jeg kommer til å bruke stolen her når den er ferdig. Ved dette skrivebordet så mangler det nemlig en stol nå.
 Tror at jeg kommer til å male stolen hvit eller svart. Må tenke litt...

Kivi lyslykter

Det siste året så har jeg begynt å samle på Kivi lyslykter fra Ittala. De ble designet av Heikki Orvola i 1988. Synes at de er så enkle og tidløse, og så finnes de jo i så mange flotte farger!
Det er jo fint å kunne variere etter årstid. Jeg har også en rød som var perfekt til jul, men nå har den måtte vike plassen for den gule :-) Noen av disse har jeg bestilt fra Royaldesign. De har gode priser og noen ganger så har de tilbud på enkelte farger også.

torsdag 14. april 2011

Gjesterom

Her er noen bilder fra vårt andre gjesterom
 Dette rommet er i kjelleren og der har vi lagt skifer fliser på gulvet
 Denne "bæremeisen" er kjøpt på Borneo. Vi hadde med oss MASSE bagasje hjem etter en 4 uker lang tur rundt på Borneo.
 Her er det en "nisje" i rommet som vi har bygd om til klesskap. To dører til Ikea kjøkken passet perfekt på strørrelsen

tirsdag 12. april 2011

Nye puter

For en uke siden så kjøpte jeg noen nye puter på Home & Cottage. Da må de jo prøves ut i flere "settinger" :-) Her har jeg tatt dem med ut i hagegynga vår..


Denne gynga var et impulskjøp for noen år siden. Vi var på en messe for å se på utstyr til badet - men det vi kom hjem med var denne... Den er lagd av "resirkulerte" kjerredeler i teak fra Thailand

mandag 11. april 2011

Naturens små underverk

Det er ikke så mye farge å skryte av i hagen vår ennå. Men ser man nøye etter så er det mye fint allikevel...